Jotun

Jotun er en sponsor til Sandarcupen.

Jotun AS er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker, med store markedsandeler også på verdensbasis. Med opprinnelse og hovedkontor i Sandefjord er Jotun en naturlig del av alt som skjer i Sandefjord.

Les mer om Jotun her..

 

Toyota

Funnemark Sandefjord er sponsor til Sandarcupen og A-laget.

Funnemark Sandefjord er en av markedsledende i Sandefjord på salg av biler og verksted. Bedriften er i dag plassert Pindsle industriområde.

Today Tomorrow Toyota!

 Les mer om Toyota Sandefjord AS..

 

Online4u

Online4u er sponsor til Sandarcupen.Online4u er en ISP med fokus på bedriftsmarkedet. Vår "enkle" visjon er å levere forretningskritiske ISP tjenester med høy kvalitet. Våre kunder skal oppleve oss som kunderelaterte, profesjonelle og tilstede.

Les mer på Online4u hjemmeside..

 

Metro Lekeland

Metro Bowling og Lekeland er sponsor til Sandarcupen.

Metro Bowling og Metro Lekeland er et av Norges størrste og flotteste innendørs underholdningssenter på Pindsle! Med bowlingbaner, billjard, Cafe, stort lekeland og mye mer.

Les mer om Metro Bowling her..
Les mer om Metro Lekeland her..

 

Atlantic

Atlantic Hotel Sandefjord er sponsor til Sandarcupen.

Clarion Collecton Hotel Atlantic Sandefjord er skapt for deg som gjest i Sandefjord. På Hotel Atlantic får du muligheten til å bo på et museum av byens historie.

Les mer på Atlantics hjemmeside..

 

Nærbakst

Nærbakst er sponsor til Sandarcupen.

Nærbakst eier, driver og utvikler lokale bakerier. Ferske bakervarer produseres og leveres hver dag. Sandarcupen får nydelige bakevarer til cupen.

Les mer om Nærbakst her..