Showstart kl 19:00 – 21:00 i Kurbadhagen, Sandefjord Sentrum

.

Nå er vi superklare til å ta imot alle cupens deltakere, foreldre og besteforeldre, og hele Sandefjords befolkning til et herlig Cupshow. Konserten er gratis, og vi anbefaler dette på det sterkeste. NB! Anbefales å møte tidlig for god plassering. 

De siste årene har vi i snitt hatt mellom 5.000 – 8.000 mennesker tilstede, så vi er glade for igjen ønske velkommen til årets Cupshow.

 

Dette er årets artister:

MELUDO
Meludo er selvfølgelig på plass. Gruppa er vårt faste innslag, og leverer alltid god stemning. Gruppa fra Sandefjord produserer låter i toppklasse, og sangen «Mitt fjes» har nå over 6 millioner avspillinger på Spotify. Meludo har også produsert Sandarcupens egen låt «Hei På Du» som virkelig får deg til å danse. Her gjelder det bare å skru opp volumet, og synge med!

Meludo  Hei  .

  

Lille Caesar, her ser dere hans Instagram side 

Lille Ceasar kommer for første gang til Sandarcupen 2024, og tar med seg et fullt band. Du har kanskje hørt låtene "brenner" som har over 5 millioner avspillinger på Spotify eller låta som går på repeat hver dag "hva om jeg slutte å bry meg". Dette kommer til å bli allsang og god stemining fra årets nykommer til Sandarcupen Cupshow. 

Emma ( Gunnarsen ) KOMMER TILBAKE I 2024!

Lillesøsteren til Marcus & Martinus er tilbake med ny musikk! Emma begynner virkelig å få seg en solid artistkarriere, og drar landet rundt for å vise frem sine hits. I fjor ble hun en puplær artist under Sandarcupen,  og med sitt sterke ønske om en retur skal vi selvfølgelig takke ja - EMMA kommer også i 2024 :)

..

 

Kevin Lauren klar for Sandarcupen Cupshow 2024

Kevin Lauren spilte i år på VG-Lista Topp 40 på rådhusplassen, og tok publikum med storm. Sanger som "Tante" med over 20 millioner avspillinger vil sette fyr på Kurbadhagen 10.august. Han har nylig sluppet sangen "Leah Behn" og byr kanskje opp til "Haaland"-stemining under årets cupshow. 

Sjekk ut showet på VG-Lista 2024 her

Her ser du youtube-videoene fra Sandarcupen og cupshowet ( se her )

Vi ses i augustvarmen!

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen