Sandefjords Blad

Sandefjords Blad (SB) er Sandfjords eneste avis og en byens største nyhetsformidler.

Sandefjords Blad er ett godt bindeledd for Sandarcupen ut mot Sandefjords befolkning. Vi kan også gjennom Sandefjords Blad informere om viktige hendelser og annerkjenne alle samarbeidsklubber og samarbeidspartnere i Sandefjords næringsliv. Hold deg oppdatert med Sandefjords informasjonskanal nummer 1 her..

 

Sparebank1

Sparebank1 BV er Sandar IL og Sandarcupens bank.
Sparebank1 BV's visjon er:  Sammen skaper vi verdi
Sparebank1 BV's verdigrunnlag er:  Kunden først - sammen er vi best!

 

BASF

Basf ligger på Vesterøya i Sandefjord. Basf Pronova og er en fokusert sølvsponsor hos Sandar IL.
Basf er en global leder innen forskning, utvikling og produksjon av  omega-3, dermed legemiddelindustrien.

Les mer om Basf her..

 

Grans

Grans Bryggeri er i 2016 ny leverandør av mineralvann til Sandarcupen og samarbeidsklubber vi har.  Grans Bryggeri har et stort utvalg av spennende produkter med stor populæritet. Vi ser frem til nye tilbud til våre medlemmer, gjester og samarbeidsaktører.

EKTE VARE fra Vestfold   
KORTREIST DRIKKE 
Selvfølgelig! 

Les mer om Grans her..

 

USBL

Usbl er Norges nest største boligbyggelag og en betydelig aktør på boligmarkedet i det sentrale østlandsområdet. Vi har bred kompetanse og erfaring siden 1948, og har alltid bygget med hjertet.

Vi er like opptatt av menneskene som bor i boligene våre som vi er av de boligene vi bygger og forvalter. Vi er 250 ansatte som verdsetter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt, og har som mål å tilby de beste tjenestene til våre medlemmer og deres hjem. Derfor har vi i dag nærmere 90 000 medlemmer, som har forkjøpsrett på 72 000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. I tillegg bistår vi 1400 boligselskap med både økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning.

Les mer om Usbl her..

 

Expoteket

Expoteket AS leveres skilt, reklame og messeløsninger til kunder over hele landet.

Lokalt er Expoteket opptatt av å støtte idrett og kultur og er i dag
sponsor til Sandefjord Golfklubb, Vestfold Golfklubb, Hvalsommerrevyen og
Revyensemblet Ivo DaCapo i tillegg til Sandar IL og Sandar-cupen.

Expoteket er lokalisert i trivelige lokaler i Hinderveien på Pindsle  Industriområde.

Les mer om Expoteket her..

 

Peppes

Peppes Pizza på brygga i Sandefjord er stedet vi går når vi skal ha en pizza til våre møter eller en kveld med familien. Peppes Pizza er en av våre hoved samarbeidspartnere under treningsleiren i forkant av Sandarcupen og selve cupen, når det gjelder Pizza.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter.

Den beste tiden er den du deler med andre!

Les om Peppes tilbud her..

Les mer om Peppes Pizza her..

 

Meny

Meny Indre havn AS er en ny samarbeidspartner til Sandarcupen. Med god kvalitet og stort vareutvalg vil Meny bli en god leverandør av matvarer, kiosk og andre ferskvarer.

Meny Indre Havn er en dagligvarebutikk i flotte lokaler på Kilen i Sandefjord, med en salgsflate på 1 900 kvadratmeter med tilhørende 270 parkeringsplasser.
Her får du alltid førsteklasses service av faglærte personal. De har over 24 meter ferskvareavdeling, bakeri, kafteria og en unik frukt og grønt avdeling.

Les mer om Meny Indre havn her..

 

XXL

XXL Sandefjord er Sandar ILs og Sandarcupens leverandør av sportsutstyr.

Les mer om XXL her...

 

Nike

Nike er Sandarcupens leverandør av T-skjorter.
Nike leverer T-skorter av ypperste kvalitet!

Les mer om Nike her..