Showstart kl 19:00 – 21:00 i Kurbadhagen, Sandefjord Sentrum

.

Nå er vi superklare til å ta imot alle cupens deltakere, foreldre og besteforeldre, og hele Sandefjords befolkning til et herlig Cupshow. Konserten er gratis, og vi anbefaler dette på det sterkeste. NB! Anbefales å møte tidlig for god plassering. 

De siste årene har vi i snitt hatt mellom 5.000 – 8.000 mennesker tilstede, så vi er glade for igjen ønske velkommen til årets Cupshow.

 

Dette er årets artister:

MELUDO
Meludo er selvfølgelig på plass. Gruppa er vårt faste innslag, og leverer alltid god stemning. Gruppa fra Sandefjord produserer låter i toppklasse, og sangen «Mitt fjes» har nå over 5,8 millioner avspillinger på Spotify. Meludo har også produsert Sandarcupens egen låt «Hei På Du» som virkelig får deg til å danse. Her gjelder det bare å skru opp volumet, og synge med!

Meludo  Hei  .

  

HEUX

HEUX ( Mathias Haukeland ) har produsert låter til millioner av avspillinger på Spotify og Youtube. Her garanterer vi god stemning, henda i været og 100% sommerstemning!

.

 

Bølgen

Den oppadstormende og skjerfbærende artisten, Bølgen ( Niklas William Paulsen ), ble født i 2000. Siden den dagen har han vært en showete kar, som 20 år senere skulle ta Norge med storm med sin debutsingel «Er ikke verre». Til tross for at drammenseren startet mye tidligere med musikkmekkingen, ble det blant annet videodelingstjenesten TikTok som i 2020 skulle være med å spre låtene for allmenheten. Etter å ha havnet på toppen av mang en liste hos både Spotify og iTunes med første låt, ble EPen «Pen og Populær» sluppet. Også to av disse låtene skulle finne veien til toppen. Videre har Bølgen spilt for flere fullstappede konserthus og fått underhold på blant annet TV2s Allsang på Grensen. Skjerfet er blitt artistens kjennetegn, og det skulle også bli hans første offisielle merch – designet av Bølgen selv med hjerte for fansen. Nå kommer han til Sandarcupen, og du kan se han GRATIS i Sandefjord Sentrum Lørdag 12.august. Dette kan du ikke gå glipp av!

.

 

Emma ( Gunnarsen )

Den nå snart 15 år gamle lillesøsteren til Marcus & Martinus er tilbake med ny musikk! Denne våren er emma klar for å ta Norge med storm med en rekke nye låter på morsmålet.

Den første singelen, "Over deg", slippes allerede 21. april og handler om å komme over en tidligere flamme. Sangen er både relaterbar og fengende og appellerer til både jenter og gutter.

..

 

Her ser du youtube-videoene fra Sandarcupen og cupshowet ( se her )

 

Vi ses i augustvarmen!

 

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen