Ula Camping har åpent for camping fra 1. mai til 15. september. På plassen finner du Strandkiosken hvor det selges pizza, pølser, toast, is, mineralvann og det nødvendigste av kolonialvarer. I vår pub eller i uteserveringen på området er det alle rettigheter og underholdning i sesongen. Vi leier også ut sesongplasser for campingvogn/bobil og for telt . I tilegg har vi utleie av ferdig oppsatte og utstyrte telt.

Campingplassen har servicebygg med toaletter, dusj, oppvask- og kokemuligheter. Det finnes vaskemaskiner i serviceanlegg i Ula havn.

Vi er opptatt av å ta vare på plassen med sine majestetiske furutrær som den har eksistert i over 70 år. Derfor oppfordrer vi til ikke å bruke engangsgriller men heller benytte grillene som er plassert ved Strandkiosken. Ula Camping er et idyllisk naturområde i Ula, et lite tettsted mellom Larvik og Sandefjord. Campingplassen og området er bilfritt og barnevennlig, en unik plass for telting. Se mer om oss her på vårt Galleri.

Som de skriver på visitvestfold sine sider: Litt magisk, litt hemmelig, i Vestfold er du tett på alt – fra vikinghistorie til Verdens Ende. Det er som å være i en skjærgårdspark full av opplevelser og kontraster. Rockemusikk eller måkeskrik? Høye hæler på byen eller barbeint på en sandstrand? Det er korte avstander mellom feriefavorittene Stavern, Larvik, Sandefjord, Horten, Tønsberg, Tjøme og Nøtterøy. Vi som bor her nyter skjærgårdsopplevelsene hele året!

 

Kontaktinfo:

  • Web: klikk her
  • Telefon: +47 45 80 20 02
  • Mail: ulacamping@gmail.com
  • Adresse: Ula Camping AS, MVA 
    Org. nr. 917 043 256
    Konglestien 57
    1412 Sofiemyr