Det er mye som skjer på Release Arena denne ettermiddagen. Fra kl. 17.00 og frem til kampstart vil FanZone være åpen. Det vil være mulig å vinne mange fine premier fra bl.a. Sparebanken Sør, Rush trampolinepark i Larvik osv.

Gratis inngang for alle. Alle de flotte sponsorene våre sponser inngangsbilletten for deg, men husk å bestille ut det antallet billetter dere trenger i TicketCo slik at vi vet hvor mange som kommer. 

* Billetter bestilles i grupper av 35 stykker. Det er ikke nummererte billetter, så er dere en stor gruppe så vær ute i god tid for å få samlet hele laget.  

Det laget som lager mest liv på tribunen, malt seg i ansiktet, laget plakater etc. er med i trekningen av en pizzakveld for hele laget på Peppes Pizza i Sandefjord. Vinnerlaget blir annonsert via speaker mot slutten av 2. omgang av kampen.

To av våre sponsorer, Fatland og Grans stiller opp med gratis pølse og brus til alle barna.

Som vanlig kjører XXL Sandefjord i gang resultattipset. Tipper du riktig resultat mellom SF Kvinner og Randesund er du med i trekningen av et gavekort på XXL.

Dagens maskotter og balljenter er J2011 fra Søgne som også skal være med på Sandarcupen.Som dere skjønner blir det masse som skjer på Release Arena denne ettermiddagen, så ta ut billetter i TicketCo på forhånd og være tidlig ute. Kan vi sammen skape publikumsrekord i 3. divisjon denne ettermiddagen?

NB - viktig praktisk info.

  • Release Arena ligger i gåavstand fra skolene Haukerød, Krokemoa, Bugården og Sandefjord Videregående. 

Les mer om arrangementet på SF Kvinners Facebook side.