Tidligere år har det vært i overkant 5.500 mennesker inne på stadion når Sandefjord Fotball har invitert Sandarcupens deltagere gratis inn på eliteseriekamp. Som tidligere vil det være masse aktiviteter og show rundt og på areaen.

Vi har nå fått 3000 plasser på Release Arena. Målet var at vi skal fylle stadion til randen, dvs. ca. 6.600 tilskuere og skape en stor ramme for den TV2 sendte eliteseriekampen!

NFF krever at alle har sin personlige billett, så alle lag må bestille billetter til spillere og lagledere via "bestilte tjenester" på siden hvor dere registrerte laget, legger inn navnelister osv. Kamp er GRATIS for alle deltakere og ledere på Sandarcupen hvis det er plass på Release Arena..

                                         Sandefjord                          .           

Siden vi har et begrenstet antall billetter til å eliteseriekampen mellom Sandefjord og Molde er det VELDIG VIKTIG at de som får billetter møter til kamp, så ikke seter står tomme mens andre lag ikke kom inn pga manglende billeter.

Kampstart er kl. 16.00 på lørdagen.
Fanzone utenfor stadion åpner kl. 14.00, så det er bare å møte opp tidlig!
Bestilte billetter via Sandarcupen kan dere hente i Sandarcupens eget telt utenfor stadion fra kl. 14.00 til kl. 16.00 .

Når det gjelder parkering ved stadion, så er det små arealer rett ved stadion, Vi anbefaler dere å parkere ved Bugården Ungdomsskole og gå de få meterne opp til stadion. Det er gangavstand til stadion fra Bugården Ungdomsskole, Krokemoa skole og Sandefjord Videregående skole. Hvis dere skal parkere ved stadion, følg parkeringsanvisningene som Sandefjord Fotball har satt opp. Kart over Release Arena:

Komplett.no Arena

Velkommen skal dere være!

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen