Vi takker alle de ca. 9.000 fotballspillerne og lederne i Sandarcupen for flott innsats, godt humør og eksemplarisk oppførsel. Vi vil også takke alle de i Larvik, Sandefjord og Tønsberg som stilte opp for disse ungdommene denne helgen.

Vi vil også takke Larvik og Sandefjord kommuner for at de stiller skoler, baner og annet vi er avhengig av til disposisjon denne helgen. Vi ønsker også å takke staben ved Kurbadhagen for en fantastisk innsats i forbindelse med Cupshowet.

En stor takk til Sandefjord Fotball som stilte opp og gav oss alle de billettene vi ba om til Eliteseriekampen mellom Sandefjord Fotball og Rosenborg BK. Totalt var ca. 3.300 spillere, ledere og dommere som benyttet sjansen og fikk billetter til kampen mellom  Sandefjord Fotball og Rosenborg BK . Og lagene levere en spennende og intens kamp på en utsolgt stadion.

Sandarcupen 2022 er nå over og vi i Sandar Idrettslag vil takke alle deltagende lag for innsatsen, det gode humør dere hadde med dere og den eksemplariske oppførselen. Det er utrolig moro å arrangere fotballcup når folk er i godt humør!

Stor deltagelse
Antall spillere og ledere som overnattet og spiste i vår regi, var ca 4.350 stk. Så totalt har ca. 8.000 spillere og ledere vært i Sandefjord denne helgen. Begynner vi å regne inn foreldre og kjente som også fulgte laga, så blir antallet høyt! ( 10.000 - 12.000 personer )

Totalt ble det spilt ca. 1.350 fotballkamper i vår regi denne helgen.

Treningsleir
9 lag og ca. 150 spillere/ledere/trenere benyttet seg i år av vårt tilbud om å komme på treningsleir. Lagene brukte Vesterøya Idrettspark til sine treningsøkter og treningskamper.

Vi håper dere var fornøyd med Sandefjord by, banene våre, dommerne, maten, cupshowet, skolene, de frivillige funksjonærene, o.s.v. .

Vi retter en stor takk til alle involverte
Vi vil rette en stor takk til Larvik og Sandefjord kommuner som stilte opp med topp fotballbaner, skoler og haller under cupen. Det er tross alt grunnlaget for å arrangere en slik cup.
Og en ekstra stor takk til Politi og Brannvesen som har vært viktige medhjelpere under cuphelgen.

Cupshowet
Cupshowet i Kurbadhagen i Sandefjord ble igjen en suksess.
Ca. 5.000 spillere og ledere fra Sandarcupen deltok lørdag kveld.
Stemning var meget høy når artistene kom på sceenen.
Atistene var Meludo, Olav Haust, Capow x 2G, Lucas Gram Hansen og Subwoolfer.
DJ Kuhne sørget for stemningen, både alene og sammen med Sandarcupens Simen Hem.
En stor takk til Kurbadhagen og Grans Bryggeri som lot oss arrangere CupShowet og åpnet Kurbadhagen for våre deltagere!


Vi vil også takke alle som stilte opp og gjorde arrangementet mulig. De som hjalp oss var:

 • Overnatting: Sandefjord Kommune, Breidablikk Ungdomsskole, Bugården Ungdomsskole, Fevang skole, Framnes skole, Gokstad skole, Haukerød skole,
  Helgerød skole, Ormestad skole, Mosserød skole, Ranvik Ungdomsskole, Sande skole, Store Bergan skole, Stokke Ungdomsskole, Varden Ungdomsskole, Virik skole og 
  Vesterøy skole.
 • Skolevakter: Drammens Turn, Fevang FK, Framnes Musikkorps, Runar Fotball, Runar håndball, Sandar Idrettslag, Sandefjord Baseball,  Stag Håndball og Stokke Fotball. 
 • Fotballbanene: Sandefjord Ballklubb, Runar, Gjekstad og Østerøya (GØIF), Helgerød, Fevang, Store Bergan, Tjølling, Stokke, Sporty, Vear, Fram Larvik, Nanset, Larvik Turn, Larvik Røde Kors, Sandefjord Røde Kors, Tønsberg Røde Kors og Parkvesenet i Sandefjord kommune.
 • Cupshowet: DJ Kuhne, Meludo, Olav Haust, Capow x 2G, Lucas Gram Hansen og Subwoolfer, Simen Hem, Kurbadhagen, Grans Bryggeri, Færder Lyd, Team Security, Sandefjord Røde Kors, Kultursupport AS og Artistpartner.
 • Eliteseriekampen: Sandefjord Fotball, NFF og Blåhvalene
 • Mat/drikke: Grans Bryggeri, Fatland Sandefjord AS, Nærbakst, Meny Indre Havn og Peppes Pizza.
 • Transport: Tide, Asko, Vestfold Taxi og Frivillighetssentralen i Sandefjord
 • Biler: Funnemark Sandefjord, Bilservice Sandefjord, Bertel O. Steen Larvik, Gjermundsen Bilsenter og Arne Rød.
 • Andre: Sandefjordsrussen og mange frivillige, Jørn som filmet det meste av det som skjedde under helgen. Sandefjords Blad med annonser!


Våre egne medlemmer og foreldre fortjener også en kjempestor takk,
det er veldig moro å se at folk er blide på vaktene sine!
En spesiell takk til dere som tok ansvar, når det var manko på vakter og stilte opp litt til.
Sånt kan være forskjell på suksess og fiasko!

Vi ønsker tilbakemelding
Vi i Sandar Idrettslag var nok over alt i løpet av helgen, men vi fikk naturlig nok ikke med oss alt. Så vi er avhengig av dere for å vite om cupen var bra eller ikke. Vi ønsker å vite om ting som er bra og som må fortsette å være så bra, og om ting som vi må bli bedre til.

Selv om vi nå som fotballcup er Norges største helgeturnering for lag, ønsker vi ikke å miste fokus på å skape en trivelig cup for deltagerne. Vi ønsker at deltagerne får både et godt sportslig og sosialt utbytte av cupen vår!

Så hvis dere har noen tilbakemeldinger å komme med, så send de til oss!
Jeg lover at alle tilbakemeldinger skal bli presentert for vårt turneringsutvalg.


Velkommen tilbake neste år
Og tilslutt, dere er hjertelig velkommen tilbake til neste år til Sandarcupen 2023.
Dere vil være de første som får invitasjonen i mailboksen.
Vi sender dere også en mail når vi har klargjort internettsidene for 2023-cupen.


Dato for neste års cupdatoer er 11. - 13. august 2023.
Husk også muligheten for treningsleir i forkant av Sandarcupen 2023
.
 

Med sportslig hilsen

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen
mail: leder@sandarcupen.no