Badeparken i Sandefjord Sentrum er stedet hvor årets CUPSHOW finner sted.

SHOWSTART ER KL 19.00

Sandefjord kinoFon

I år håper vi å ta nye rekorder i antall besøkende på årets CUPSHOW. Det vil bli shuttlebusser mellom alle skoler og ned til Badeparken i Sandefjord Sentrum slik at alle Sandarcupens deltakere får muligheter til å oppleve årets CUPSHOW. Noe vi anbefaler på det sterkeste!

MINNER OM AT KONSERTEN ER HELT GRATIS FOR ALLE, SÅ DET ER BARE Å KOMME!

I fjor var det over 8.000 mennesker tilstede på Cup Showet og de to siste årene har de første publikumerne vært på plass allerede fra kl 14.00 for å se sine store helter, så mange er tidlig ute for å komme så nærmere artistene som mulig.

Vi vil i løpet av våren presentere årets artister i denne artikkelen, de er booket og de vil overgå fjorårets booking! 

 

Dette er noe av hva du kan oppleve i år:

Sindre Blikra-Karlsen og Ramona Lundberg

Dagens to unge lokale stjerneskudd har begge allerede lang erfaring, og har det siste året hatt spilleoppdrag på mange scener i fylket. Ikke minst gjorde begge en formidabel jobb og hentet trampeklapp fra gammel og ung under Breidablikk Teaterverksteds ”Yesterday” i år – og senere ble de vurdert til å sendes til øverste nivå på UKM Landsfestivalen i Trøndelag. Det er ingen videre utvelgelse på landsnivå i UKM, men vi kan røpe at de begge gav publikum et imponerende bidrag. Sindre sin sang vekket tilnærming til hysteri i salen., og Ramona gjorde seg spesielt bemerket med sin sterke og kule stemme og scenefremtoning.

Sindre   Ramona

 

MELUDO
Meludo er vårt faste husband. Gruppa fra Sandefjord produserer musikk i toppklasse, og som setter seg i danseføttene. 
Sangen «Mitt fjes» har over 3,8 millioner avspillinger på Spotify og nå er dem også ute Sandarcupens egen cuplåt. 

«Hei På Du» får deg virkelig til å smile, og cupfølelsen faller virkelig på plass. Her gjelder bare å skru opp volumet, og synge med.

Meludo  Hei

  

Spotlight

Spotlight Dansestudio har stått på scenen til Sandarcupen de siste årene, og levert et forrykende danseshow i særklasse. Spotlight Dansestudio er selvsagt med i 2019 også, og har over 450 elever som slåss for å få lov til å stå på scenen foran 8.000 mennesker. Hvert semester så setter dem opp en egen danseforestilling, og til høsten så venter ballettforestillinger GISELLE. 

Spotlight  Spotligth

 

Carina Dahl

Carina Dahl er norsk artist som allerede har deltatt 2 ganger i Melodi Grand Prix. Hun har i den siste tiden produsert en rekke ny musikk, og er klar for årets Cupshow i Badeparken. 
De siste årene har du kanskje sett henne gjennom TV-programmet «Masterchef» hvor hun tok en sterk 3.plass, og viser at hun kan mer enn bare å lage fengende musikk!

Hennes akustiske fremførelse av den kjente sangen «Despacito» har over 3 millioner avspillinger på Spotify, og hennes siste låt «Bikini» får deg virkelig til å svinge på musklene.
Vi gleder oss til Carina Dahl inntar scenen!
carina  Bikini

 

Morgan Sulele

Morgan Sulele er en kjent norsk artist, som har kommet ut med en rekke sommerlåter. Han har stått på scenen hos Sandarcupen før, og er nå tilbake for å fremføre blant annet årets superhit «Helt Ærlig» og «Bare min» som har over 30 millioner avspillinger til sammen! 

MS  H

 

TIX

Det er med stor glede at selveste TIX er klar for årets Cupshow! TIX har i lang tid vært kjent som hele Norges russekonge, men har det siste året lagt om stilen til å bli en gladlåt artist. TIX er blant annet en av de fem låtskriverne som står bak låten «Sweet But Psycho» som har toppet listene i Storbritannia det siste året. 

I Norge så har topper han listene med årets sommerlåt «Neste Sommer», og vi kan bare glede oss til full allsang i hele Sandefjord By. Dette er artisten byr opp til et forrykende show, og alltid kommer med en overraskelse på lager. Det siste året har han blant annet stått på store scener som «Allsang på Grensen» og ikke minst VG liste Rådhusplassen!

Det er med STOR GLEDE at vi kan introduserer TIX som årets HEADLINER i Sandarcupen!

Tix  Tix

 

Helt til slutt, det hele ble sydd sammen av selveste DJ KUHNE og konfransier Simen Hem. De leverte sommerstemning, konkurranser med gode premier, og mye morro!

KuhneSimen

ARRANGEMENTET ER SELVFØLGELIG GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE!

Det blir muligheter for å kjøpe mat, is, brus, slush, og masse annet i Badeparken denne dagen!

 

Her ser du youtube-videoene fra Sandarcupen og cupshowet ( se her )

 

Vi ses i augustvarmen!

 

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen