Tiligere år har det vært i overkant 5.500 mennesker inne på stadion på åpningseremonien, i år satser vi på å fylle stadion til randen. Det hele starter med innmarsj av representanter fra alle deltagende klubber. Som tidligere vil det være masse aktiviteter og show rundt og på areaen.

Vi har i utgangspunktet fått 3.000 plasser på Release Arena, så det kan bli rift om plassene i år! Vi vil prioritere påmeldingen etter klubb og påmeldt dato, så vi får med oss flest mulig klubber inn på stadion.
Vi er også i kontinuerlig dialog med Sandefjord Fotball, så vi kan fange opp ledige plasser og fordele de til lag ut over de opprinnelige 3.000 plassene. Målet er at vi fyller stadion til randen, dvs. ca. 6.600 tilskuere...

NFF krever at alle har sin personlige billett, så alle lag må bestille billetter til spillere og lagledere via "bestilte tjenester" på siden hvor dere registrerte laget, legger inn navnelister osv. Billetter kan bestilles fram til søndag 7. august. Åpningsseremoni og kamp er GRATIS for alle deltakere og ledere på Sandarcupen hvis det er plass på Release Arena..

                                         Sandefjord                                     .

Siden vi har et begrenstet antall billetter til åpningssermonien og eliteseriekampen mellom Sandefjord og Rosenborg er det VELDIG VIKTIG at de som får billetter møter på åpningssermonien, så ikke seter står tomme mens andre lag ikke kom inn pga manglende billeter.

Slik bestiller du billetter:

1. Logg på og finn din(e) påmelding(er)

2. Klikk på "Endre lag-tjenester-spillere":               .


3. Velg "Tjenester":                                                     .

 

4. Nederst blant tjenestene finner du valget, velg den og legg inn antall billetter:     
                                                                                     .  

Kampstart er kl. 19.00 på fredagen og selve åpningsseremonien med innmarsjen skjer i forkant av kampen. Detaljert program vil bli lagt ut på denne nettsiden og distribuert til påmeldte lag via mail så snart det er klart.

Når det gjelder parkering ved stadion, så er det små arealer rett ved stadion, Vi anbefaler dere å parkere ved Bugården Ungdomsskole og gå de få meterne opp til stadion. Det er gangavstand til stadion fra Bugården Ungdomsskole, Krokemoa skole og Sandefjord Videregående skole. Hvis dere skal parkere ved stadion, følg parkeringsanvisningene som Sandefjord Fotball har satt opp. Kart over Release Arena:

Komplett.no Arena

Velkommen skal dere være!

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen