Tiligere år har det vært i overkant 5.500 mennesker inne på stadion på åpningseremonien, i år satser vi på å fylle stadion til randen. Det hele starter med innmarsj av representanter fra alle deltagende klubber. Som tidligere vil det være masse aktiviteter og show rundt og på areaen.

Vi har nå fått øket antall plasser fra 3.000 plasser til 3.300 på Release Arena, og de er revet bort. Målet var at vi skulle fylle stadion til randen, dvs. ca. 6.600 tilskuere og det har vi klart!

NFF krever at alle har sin personlige billett, så alle lag må bestille billetter til spillere og lagledere via "bestilte tjenester" på siden hvor dere registrerte laget, legger inn navnelister osv. Åpningsseremoni og kamp er GRATIS for alle deltakere og ledere på Sandarcupen hvis det er plass på Release Arena..

                                         Sandefjord                                     .

Siden vi har et begrenstet antall billetter til åpningssermonien og eliteseriekampen mellom Sandefjord og Rosenborg er det VELDIG VIKTIG at de som får billetter møter på åpningssermonien, så ikke seter står tomme mens andre lag ikke kom inn pga manglende billeter.

Kampstart er kl. 19.00 på fredagen og selve åpningsseremonien med innmarsjen skjer i forkant av kampen. 
Fanzone utenfor stadion åpner kl. 16.00, så det er bare å møte opp tidlig!
Bestilte billetter via Sandarcupen kan dere hente i Sandarcupens eget telt utenfor stadion fra kl. 17.00 til kl. 19.00 .
Innmarsjen på stadion starter kl. 18.30, så vi ber hver klubb om å møte med 3-tre spillere til innmarsjen senest kl 18.20 ved inngang 5.

Når det gjelder parkering ved stadion, så er det små arealer rett ved stadion, Vi anbefaler dere å parkere ved Bugården Ungdomsskole og gå de få meterne opp til stadion. Det er gangavstand til stadion fra Bugården Ungdomsskole, Krokemoa skole og Sandefjord Videregående skole. Hvis dere skal parkere ved stadion, følg parkeringsanvisningene som Sandefjord Fotball har satt opp. Kart over Release Arena:

Komplett.no Arena

Velkommen skal dere være!

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen