Showstart kl 18:00 – 20:00, deretter blir det afterparty med DJ Westergren fra 20:00 – 22:00 i Kurbadhagen, Sandefjord Sentrum

.

Etter to år uten Sandarcupen, er vi superklare til å ta imot alle cupens deltakere, foreldre og besteforeldre, og hele Sandefjords befolkning til et herlig Cupshow. Konserten er gratis, og vi anbefaler dette på det sterkeste. NB! Anbefales å møte tidlig for god plassering. 

De siste årene har vi i snitt hatt mellom 5.000 – 8.000 mennesker tilstede, så vi er glade for igjen ønske velkommen til årets Cupshow.

 

Dette er årets artister:

MELUDO
Meludo er selvfølgelig på plass. Gruppa er vårt faste innslag, og leverer alltid god stemning. Gruppa fra Sandefjord produserer låter i toppklasse, og sangen «Mitt fjes» har nå over 5,8 millioner avspillinger på Spotify. Melduo har også produsert Sandarcupens egen låt «Hei På Du» som virkelig får deg til å danse. Her gjelder det bare å skru opp volumet, og synge med!

Meludo  Hei  .

  

OLAV HAUST

Olav Haust har produsert låter til millioner av avspillinger på Spotify. Han har er også ute med herlige sommersanger som «Loco» og «Mamacita». Her garanterer vi god stemning, henda i været og 100% sommerstemning!

.

 

CAPOW X 2G

Capow x 2G har tatt Norge med storm! Den unge gruppa har ligget i toppen av spillelistene i sommer med sanger som «31 Etasje» og «Sør-Afrika». Til sammen har dem over 10 millioner avspillinger, og opptrer med høyt energinivå. Dem har stått på scenen med Ballinciaga og Beathoven. Nå kommer dem til Sandarcupen, og du kan se dem GRATIS i Sandefjord Sentrum Lørdag 13.august. Dette kan du ikke gå glipp av!

.

 

SUBWOOLFER

For 4,5 milliarder år siden ble galaksens største band «Subwoolfer» til. Bosatt på månen har brødrene Keith og Jim siden den tid tatt verden med storm. Nå kommer dem også til Sandefjord for synge MGP-låta «Give that wolf a Banana». Har du lært deg dansen? Det er bare å forberede seg, for dette blir magisk!

Nylig har gruppa sluppet en ny sang, «Melocoton (The Donka Donka Song)». Norges MGP-innslag fra 2022 kommer altså til Sandefjord og Sandarcupen. Kjære publikum, vi gleder oss til å se Subwoolfer på scenen!

.

 

DJ WESTERGREN

Westergren har lang fartstid som DJ, og har blant annet erfaring fra fotballcuper, ungdomsklubber og festivaler. Han har blant annet opptrådd på Fjordfesten, Stavernfestivalen, brylluper og en rekke utesteder der målet kun handler om en ting Lage tidenes folkefest! Derfor er vi nå strålende fornøyde med å få DJ Westergren på Sandarcupen.

DJ Westergren vil sy sammen showet med vår egen konferansier, Simen Hem. Sammen skal dem varme opp stemningen til våre fantastiske artister, og det forundrer oss ikke om det blir skikkelig god allsang på programmet.

Fra kl 20:00 vil DJ Westergren styret showet frem til kl 22:00. Da skal det danses, synges og svinger på hoftene. Nytt av året er at vi inviterer til et fantastisk aftershow/diskotek.

.

 

Her ser du youtube-videoene fra Sandarcupen og cupshowet ( se her )

 

Vi ses i augustvarmen!

 

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen